Dumateng panjenengan ingkang remen kalian kabudayan jawi Mliginipun kabudayan Tayub Tuban, Sumonggo panjenengan saget pendet meniko gending-gending Tayub Tuban.mugi-mugi kanti midanget aken gending Tayub Tuban meniko kito tansah... trisno marang budoyo jawi... punopo malih meniko gending kasuwanten aken dening Waranggono- waranggono tuban ingkang samoun kundang kaloko wonten ing Bumi Ronggolawe.. kados toh
-Nyi,Wantikah.- Nyi Yahya ,- Nyi Mbarsih .- Nyi Sandiyah
 lan sak panunggalanipun. Sumonggo dipun jajal njih.......!!!!

1.Alamat Palsu-PRIA IDMAN.mp3
12.Si Kucing - Walang Kekek

Hayo... poro konco nguri-uri budoyo jowo
Tayub Tuban budayane.....
Megantara Radione.........!!!!!!!!

4 comments:

  1. nuwun sewu...menawi tembang "centhak miring" punika, rikala warsa 1980-an kang aran tembang "tuak tuban". estu kulo mboten kesupen kok.

    pandemen tayub tuban saking Kuta-Bali

    ReplyDelete
  2. Wenk @ menawi centak miring benten kalian toak tuban pak ... senaoso criosipun sami ananging lelagonipun benten cubi njenegan bikak wonten ing gending tayub tuban mangke panjenegan rak saged mbedak ake... Swun.

    ReplyDelete
  3. steraming radio nya mna -----boss

    ReplyDelete
  4. bang arie...
    saran nih ya...sebaiknya ada file yg satu satu...tapi juga ada file yg di kepak jd rar...biar enak downloadnya..sekali bisa dapet banyak file..
    tp begini juga ga papa..sdh ckp membantu... thanks..
    sukses buat Megantara....

    ReplyDelete

Popular Posts

New Post

Cara Mengunduh File di 4Shared Lewat HP

Shobat Mega - Setelah beberapa file MP3 yang saya unggah lewat media upload 4Shared ,ternyata banyak yang bertanya dan masih bnggung bagaim...

Recent Posts